Modele grajduri cai

Grajdul este considerat, de obicei, DIN Punct de l`istoric, Al doilea cel mai vechi Tip de clădire de la fermă. Cele mai vechi Grajduri de CAI au fost descoperite în orașul Antic pi-Ramses DIN Qantir, în Egiptul Antic, și au fost construite în timpul domniei faraonului Ramses Al II-Lea (c. 1304-1237 î.Hr.). Aceste Grajduri se întindeau PE o suprafață de aproximativ 17,000 m2, aveau pardoseli înclinate pentru drenaj și Puteau adăposti aproximativ 480 de CAI. [1] Grajdurile Comune au început să fie construit DIN Secolul al XVI-Lea. acestea erau clădite trainic şi se aflau în Apropierea casei, datorită importanței pe care CAII o aveau ca animale de tracțiune. Tavanele erau deseori tencuite pentru a preveni petit prafului în ochii Cailor. Au supraviețuit puține exemple de Grajduri cu interioare Complete (de exemplu, Cu boxe, grilaje și iesle) de la mijlocul secolului al XIX-Lea sau mai devreme. 2 [3] aspectul Exterior al unui grajd poate varia mult, în funcție de climă, de materiale de construcții, de perioada historique și culturale sau de Stiluri de Arhitectură. O gamă largă de materiale de construcții pot fi utilizate, inclusiv zidărie (cărămidă sau piatră), lemn și oțel. Grajdurile pot avea un aspect Interior Variat, de la o clădire Mică pentru unul sau Două animale pana la facilități zootehnice pentru pregătirea Cailor de malédiction, care pot găzdui sute de animale. Grajdurile pentru CAI fac parte adesea dintr-un Complex mai mare, les soins incluent terenuri de antrenament, spații veterinare și potcovării.

Judecătoria Iaşi a dispus arestarea pentru 30 de zile a unui băbat DIN Comuna Grajduri acuzat de mai multe furturi de cabaline. Individul a fost ridicat PE 31 ianuarie de poliţiştii DIN cadrul serviciului de ordine publică Iaşi, care au mers la domiciliu său alături de colegii de la Serviciul de acţiuni speciale. Bărbatul este suspectat de şapte fapte de Furt calificat. Temperatura ideală DIN grajd trebuie să fie cuprinsă între 10 și 25 de grade, fără variații bruște. Un cal poate tolérés temperaturi Negative după o perioadă de adaptare și Dacă nu este un CAL Cu performanțe sportive, Dacă nu îl tundem și îi lăsăm părul de iarnă, Dacă îl protejăm cu o pătură și îl protejăm de curenți. “Centrul CAI de vis a crescut Rapid, pentru că l-am gândit puţin diferit faţă de modelul obişnuit al unei pensiuni agroturistice, chiar Dacă faciliăţile şi serviciile oferite sunt abuzuri Cu trei Margarete. Proiectul a fost gândit mai mult ca un spaţiu familial, prietenos, relaxant-o casă de oaspeţi, călduroasă în Care să te simţi efectiv ca acasă “, a explicat tânărul ANTREPRENOR. În mod frecvent, botoşăneanul primeşte grupuri a câte 10-15 persoane, prieteni sau familii, Care doresc să uite de aglomeraţia urbană Naomi zile şi caută un spaţiu în Care să se simtă bine şi să se Bucure de lucrurile simple.

În acelaşi timp, poate găzdui şi organisations şi Evenimente mari, de pana la 300 de persoane. În CEEA CE privește grajdurile interioare, acestea sunt construite în cadrul unui fel de hambar și au un culoar central. Boxele trebuie să fie bine orientate, Cu deschiderile principale PE partea Sud-estică. La Interior, boxele pot deveni mai spațioase (3, 50×3, 50m, chiar 4×4 m) prin dispunerea unor uși suspendate și culisante pentru un plus de spațiu.

カテゴリー: 未分類 パーマリンク

コメントは停止中です。